Intel host
Image default
Computers / Internet / Searching

Weet jij de juiste plek om je licentie aan te schaffen?

De kosten van producten zijn in veel gevallen bij elke aanbieder anders. Maar hoe weet je nu eigenlijk dat je met een legitieme aanbieder te maken hebt en dat je na de aanschaf ook echt daadwerkelijk je bestelde product in huis krijgt? Door met een aantal punten rekening te houden kom je er vaak al snel achter welke aanbieder niet of juist wel te vertrouwen is.

Oplichters ontmaskeren

Hoe vervelend het soms ook is er zitten in veel gevallen ook een aantal rotte appels tussen de aanbieders zitten. Deze oplichters proberen geld te verdienen aan het goede vertrouwen van de mens. Ze hopen dat je een product besteld, wat ze in vele gevallen voor een goedkopere prijs aanbieden en vervolgens krijg je niks in huis. Natuurlijk doodzonde en het is dan ook niet verstandig alleen maar op de prijs af te gaan wanneer je iets besteld. Het is van groot belang dat je kijkt naar de aanbieder en de bijbehorende website. In de meeste gevallen steken oplichters niet veel tijd in de pagina’s waar je de producten niet kunt vinden. Wanneer je bijvoorbeeld eens goed door de pagina’s van de website heen klikt is de kans al groot dat je fouten tegenkomt. Wanneer je hier op gaat letten zal dit je daadwerkelijk opvallen. Naast dat moet je jezelf altijd afvragen waarom de ene aanbieder het erg goedkoop kan aanbieden terwijl de andere tien aanbieders dit voor ongeveer dezelfde prijs aanbieden. Hoe is het dan mogelijk dat deze aanbieder het wel voor een veel lagere prijs verkopen?

De waarheid achterhalen

Het is soms lastig de gehele waarheid te achterhalen wanneer het gaat om een aanbieder. Wanneer je bijvoorbeeld een office 2016 licentie koopt werk je met digitale producten. Dit is vaak erg gevoelig en het is dan ook zonde wanneer je hier een miskoop doet. Om dit te voorkomen kan je de aanbieder vaak gemakkelijk achterhalen door gebruik te maken van Google. Wanneer je bijvoorbeeld op de naam van de aanbieder zoekt dan kom je er vaak al snel achter of deze legitiem is of niet. Check de aanbieder altijd en voorkom dat je een miskoop doet.

https://softwarelicense4u.com/nl/