Intel host
Image default
Computers / Internet / Searching

VT2000 VvE beheer in Amsterdam

 

VT2000 in Amsterdam – VT2000 verzorgd het VvE beheer door heel Nederland, dus uiteraard ook in onze hoofdstad. De diensten die worden aangeboden zijn: het secretarieel administratief beheer, het financieel administratief beheer, de informatievoorziening en communicatie, het bouwkundig beheer en het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan, het technisch VvE beheer, het afsluiten van verzekeringen en het afhandelen van schades, het bestuur en administrateur, het geven van adviezen en extra voordelen en tot slot is er een gratis overstapservice.

Bereikbaar en betrouwbaar

VT2000 is op ieder moment van de dag bereikbaar  en dit 7 dagen per week. Dit dankzij de calamiteitendienst. Er wordt gewerkt met een vakkundig team met mensen die betrokken zijn bij de verenigingen en deze ook klantvriendelijk te woord te staan. Uw Vereniging van Eigenaren is bij VT2000 in goede handen.

Gecertificeerd

VT2000 is sinds 2013 SKW gecertificeerd. SKW staat voor Samen Kwaliteit Waarborgen. Dit geeft de kwaliteit van de VvE beheerder aan. Dit certificaat is ontwikkeld, zodat de goede Verenigingen van Eigenaren zich kunnen onderscheiden van de mindere.

Overdracht

De overdracht van de oude beheerder naar VT2000 wordt volledig verzorgd.Voor het opstarten van een nieuwe Vereniging van Eigenaren bent u aan het juiste adres.

Een partij die zich gespecialiseerd heeft in VvE beheer in Amsterdam, is één van onze dochterondernemingen: De Amsterdamse VvE Beheerder. Lees direct verder over de mogelijkheden. 

Contact met VT2000 VvE beheer Amsterdam

 Als u nog vragen heeft omtrent de mogelijkheden rondom het beheer van uw VvE in Amsterdam of een andere stad in Nederland bij VT2000, dan helpen onze vakkundige collega’s u graag met het beantwoorden van uw vragen en/of het verstrekken van een vrijblijvende offerte. U kunt ons bereiken via 0174-286262 of info@vt2000.nl.