Intel host
Image default
Computers / Internet / Searching

Van coderen tot een identiteit

In de huidige tijd is een printer onmisbaar geworden. Bij het volgen van een opleiding of het uitvoeren van de werkzaamheden van je baan moet je dagelijks een document printen. Om dit snel en gemakkelijk te kunnen doen moet een printer aanwezig zijn.

Op dit moment van de dag is er een groot aanbod op het gebied van printers, als persoon met geen kennis is het onmogelijk om een keuze te maken welke printer het gaat worden. Het is belangrijk om te letten op de volume die je moet printen en welke functionaliteiten je wenst en zult gebruiken. Een folieprinter is een printer die het mogelijk maakt op andere ondergronden te printen dan op papier. Het printen op de ondergronden papier, kunststof, karton, folie, leer en textiel kan worden uitgevoerd. Een folieprinter is een productcodering en de meest makkelijke manier daarvan. Door het eenvoudige gebruik en de duurzaamheid kan het dagelijks gebruikt worden.

Een folieprinter is een printer die productcodering mogelijk maakt maar moeten de codeersystemen in orde zijn. Bij een productcodering wordt er een code op het product geprint zodat het een identiteit krijgt. De identiteit die aan het product wordt gegeven is als een soort logboek, in de computer kan gezien worden wanneer en om welke tijd het product is gemaakt en bij welk bedrijf het is aangekomen. De komst en het verleden van een product kan herleidt worden. Voor bedrijven is dit een ideale methode om alles goed te kunnen registreren maar de informatie is voor de klant ook belangrijk. Een persoon die het product wilt kopen of heeft gekocht weet op basis van het codeersysteem wat er met het product is gebeurd. Voor geneesmiddelen, groente en fruit is dit een ideale mogelijkheid, als het product niet in de juiste staat verkeerd kan herleidt worden bij wie je moet zijn en of dit volgens de officiële manier is doorlopen.

http://www.kba-metronic.com