Intel host
Image default
Computers / Internet / Searching

Tips bij het wassen

Bij het wassen van je kleding komt er veel kijken, je hebt kleine wasjes, grote wasjes en gekleurde en witte was. Hiernaast heb je misschien ook wel gebreide truien of een zijde blouse die weer speciaal gewassen moeten worden en soms is een bezoek aan, bijvoorbeeld stomerij Voorburg, wel nodig. Hier een aantal tips voor het wassen, zodat jouw kleding schoon en fris uit de wasmachine komt.

Als je je kleding schoon en fris uit de wasmachine wil halen, dan zal je allereerst ervoor moeten zorgen dat je de juiste hoeveelheid wasmiddel gebruikt. Dit is ook nog eens niet alleen belangrijk voor je kleding, maar ook voor het functioneren van de wasmachine. Gelukkig zijn wasmachines vaak wel voorzien van een doseerlade en bij aankoop van een wasmiddel krijg je vaak een dosering dop. Je moet voordat je de kleding in de wasmachine gooit natuurlijk wel altijd even naar de wasvoorschriften op de kleding kijken, hier zie je symbolen terug en waar je van alles kan terug vinden over hoe je je kleding moet wassen, maar ook op welke temperatuur je kleding het beste gestreken kan worden.

Het is altijd verstandig om de kleding binnenstebuiten te wassen, zo blijft je kleding langer mooi en geven kleuren minder af. Daarnaast heb je vaak gebreide en wollen truien die je beter kunt wassen op een fijne wasprogramma. Dit is vaak op een temperatuur van 30/40 graden en voorkomt dat jouw trui krimpt of beschadigd raakt. Voor het wassen van colberts en jassen kan je toch het beste naar de stomerij gaan, bijvoorbeeld stomerij Den Haag. Hierdoor behouden colberts hun vorm en voorkom je beschadiging van vulling van de jas. Voor het wassen van beha’s is het verstandig om ze altijd in een netzakje te doen, zo voorkom je dat de cups vervormen of dat de beugels uit de beha komen.

http://www.stomerijpanda.nl/nl/

Related Posts

Meerdere diensten onder één dak

Inbraakherstel van een slotenmaker

Zie jij er ook vermoeid uit?