Intel host
Image default
Computers / Internet / Searching

Taxi Schiphol, bestel hem van te voren !

Taxi’s in Schiphol

Laat u door www.goedkoopnaarschiphol.nl veilig naar Schiphol vervoeren. Goed om te weten: Tijd is geld: meer dan 7.000 taxi’s bieden hun tarieven aan in Nederland voor een snelle en comfortabele rit naar de luchthaven Schiphol. Kom veilig en comfortabel naar uw bestemming bij Schiphol wanneer u maar wilt. Ook vervoer naar luchthaven of treinstation, een zakelijke bijeenkomst of waar u maar wilt.

Bel Goedkoopnaarschiphol.nl op Schiphol

U kunt in Schiphol een taxi bestellen via de volgende telefoonlijn:

Taxi Schiphol:

Goedkoopnaarschiphol.nl/taxi-almere/

Nobelstraat 82, 1341 BH Almere

020-2600 810

Als u al onderweg bent, kunt u ook gewoon een vrije taxi aanhouden. Een taxi is vrij als het dakbord verlicht is. Er zijn ook taxistandplaatsen in de hele stad, met taxi’s die op u wachten of met taxistandplaatsen voor het aanvragen van een ophaalservice.

Van en naar de luchthaven in Schiphol

Er zijn ook taxistandplaatsen op alle treinstations en luchthavens. U kunt elke Schipholtaxi kiezen die daar wacht, u bent niet verplicht om de eerste in de rij te nemen! Aanbevolen: ga op de luchthaven van Schiphol naar de aangegeven taxistandplaatsen – op deze manier vermijdt u snorder taxi’s die buitensporige tarieven in rekening brengen. Je kunt een echte taxi van een nep-taxi onderscheiden door het kenteken en het concessienummer op de achterruit.

Schiphol deelt geen concessies uit met een aantal groter dan 8.000. Om van uw hotel naar de luchthaven Schiphol te komen, belt de receptie van uw hotel ook graag een Schipholtaxitaxi voor u.

Taxitarieven in Schiphol

Sinds 30 juni 2015 bedraagt het basistarief € 3,90, de kilometerprijs tussen de € 1,65 en € 2,30. Voor staan- en wachttijden wordt 33 euro per uur in rekening gebracht. Hiermee kunt u uw ritprijs vrij nauwkeurig schatten voordat u zelfs maar in de taxi stapt. Voor minibusjes en grote bagage wordt een toeslag in rekening gebracht. Wachten in druk verkeer heeft normaal gesproken geen invloed op de ritprijs – de meter houdt pas rekening met de tijd na een vertraging van twee minuten.

Taxi korte ritten

Als u maar een korte afstand wilt reizen, kunt u een Schiphol taxi langs de weg aanhouden. Het tarief voor wat Schiphol taxichauffeurs een korte rit noemen, is € 6,00 voor een rit van twee kilometer. Vertel de chauffeur meteen dat je een korte rit wilt. U kunt het tarief voor korte ritten alleen krijgen voor taxi’s onder vlag, een maximale ritafstand van twee kilometer en als u uw reis niet onderbreekt.

Prijzen voor standaardroutes in Schiphol

Afhankelijk van het aantal personen en de hoeveelheid bagage, of als u omvangrijke bagage heeft, kunnen de tarieven variëren. Tenzij de passagier anders wenst, zijn chauffeurs verplicht de kortste route te nemen.

Uw taxitarief betalen

Als u kunt, houd dan enkele bankbiljetten van een lagere waarde bij u – taxichauffeurs zijn niet verplicht om grote hoeveelheden wisselgeld te bewaren. Tegenwoordig zou het in elke taxi mogelijk moeten zijn om uw rit met creditcard of EC-pinpas te betalen. Ontvangstbewijs voor taxiritten Vraag altijd om een ontvangstbewijs. Dit is belangrijk als u per ongeluk iets in de auto achterlaat. Met de bon kunt u het voertuig identificeren waarin u hebt gereisd. De bon is ook een bewijs in geval van problemen met het betaalde tarief. Zorg ervoor dat de bon de volgende gegevens bevat:

Adres van de operator

 1. Concessienummer (meestal voorgedrukt, nummer moet overeenkomen met het nummer rechtsonder op de achterruit)
 2. Tarief
 3. Datum
 4. Afstand
 5. Handtekening

Bestel ook goedkoop en veilig bij Goedkoopnaarschiphol.nl

Goedkoop naar Schiphol is een van de eerste internet vervoerder die diensten aanbied op Schiphol die op internet was te vinden. Met een track record van meer dan 30 jaar Schipholtaxi zijn zij de beste en betroubaarste vervoerder.

 • Goedkoop naar Schiphol, Schiphol taxi Amsterdam
 • Adres: Nicolaas Beetsstraat 142 2hg 1054 XV Amsterdam.
 • Telefoon: 020-2600810
 • Openingstijden: 24 uur per dag geopend
 • Categorie: Taxibedrijf
 • Website: Schiphol Goedkoopnaarschiphol.nl

Heb je vanaf Almere taxivervoer naar Schiphol nodig dan heb je bij Goedkoopnaar Schiphol Almere snel een voordelige Schiphol taxi besteld