Intel host
Image default
Computers / Internet / Searching

Systemen en de bijbehorende veranderingen

Op welke laptop of computer je ook werkt, de kans is groot dat je gebruikt maakt van een van de Windows besturingssystemen. Wanneer je net een nieuw model hebt is de kans groot dat dit windows 10 is. Wanneer je beschikt over een ouder model kan dit bijvoorbeeld windows 7 zijn.  

Veranderingen in systemen

In de meeste gevallen wanneer je met computers of laptops werkt draaien deze op windows. Je hebt naast windows natuurlijk ook nog de Apple en de Linux modellen. Deze modellen hebben een ander besturingssysteem. Toch zie je dat over het algemeen de meeste modellen beschikken over de laatste Windows 10 licentie. Met deze modellen heb je dus toegang tot alle functies van Windows 10 en draait je computer ook op dit besturingssysteem. Wanneer je een nieuw model aanschaft is deze versie al standaard voor geïnstalleerd. Het kan echter goed zijn dat jij het helemaal niet prettig vindt om met deze variant te werken en je bijvoorbeeld liever met Windows 7 of een andere variant werkt. Dit is gewoon mogelijk, je kunt er namelijk voor kiezen om een andere licentie aan te schaffen zodat je met een andere variant kunt werken. Toch is het altijd eerst goed om je even over te geven aan de nieuw versie. Hiermee kan je vaak meer dan dat je in eerste instantie zou denken. Wanneer je na een aantal weken of maanden proberen er toch echt niet aan kan wennen en je de meer waarde van de functie er niet van inziet dan kan je ervoor kiezen om toch terug te gaan naar de eerder versie. Het kan toch zijn dat het verschil uiteindelijk niet zo groot is en je door een aantal handmatige aanpassingen zo weet verder kunt werken zonder dat je er bewust van bent dat dit de nieuwste versie is.

Updates? Van groot belang

Eigenlijk iedereen wordt altijd gek van de updates en toch zijn ze van groot belang. Ze zorgen er namelijk voor dat je computer veilig blijft. Wanneer je de updates niet doet loopt je computer of laptop veel meer gevaar om geïnfecteerd te worden met virussen.

https://softwarelicense4u.com/nl/