Intel host
Image default
Computers / Internet / Searching

Serverkast kopen?

Als de servers niet meer goed werken binnen uw bedrijf dan kan dit leiden tot diverse problemen. Uw werk kan stil komen te liggen, wat natuurlijk de grote nachtmerrie is van elke ondernemer. Om deze reden is het belangrijk dat deze goed wordt opgeborgen. Netwerkoplossingen zijn handig op te bergen in een serverkast. Wij vertellen u in deze blog er meer over.

De voordelen van en serverkast

Het hebben van een serverkast kan ervoor zorgen dat de servers binnen uw bedrijf naar behoren werken. Als de servers niet goed werken dan dit grote problemen veroorzaken en kan uw werk stil komen te liggen. Dit wilt u natuurlijk niet en daarom is het zeker een aanrader om een serverkast aan te schaffen.

Waar een serverkast kopen?

Voor het kopen van een serverkast, kunt u tegenwoordig bij diverse partijen. Let erop dat u niet zomaar bij de eerste beste partij een bestelling plaatst. Wij raden u aan om eens een kijkje te nemen bij Patchkast.nl. Bij dit bedrijf vindt u een erg uitgebreid aanbod met serverkasten van hoogwaardige kwaliteit. Zo weet u zeker dat u jarenlang plezier kunt beleven van uw serverkast.

Aanbod

Bij Patchkast.nl kunt u terecht voor serverkasten met een 19 inch profiel. Dit is een profiel waar 19 inch netwerkapparatuur en accessoires in geplaatst kunnen worden aan de hand van kooimoeren. Bovendien kunt u kiezen uit 600mm brede kasten en 800mm brede kasten. Beide kasten beschikken over het zelfde type profiel. Het verschil is dat een 800mm brede kast een verticale kabelgoot heeft.

Ook op zoek naar een serverkast?

Bent u ook op zoek naar een serverkast? Neem dan zeker een kijkje bij Patchkast.nl. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over het aanbod? Dan raden we u aan om contact op te nemen met de specialisten van het bedrijf. Zij helpen u graag verder, zodat u een juiste keuze maakt.

https://www.patchkast.nl/