Intel host
Image default
Computers / Internet / Searching

Op zoek naar een grootformaat printer?

Een grootformaat printer is voor sommige bedrijven in verschillende soorten sectoren van groot belang, maar waar haal je zo’n printer en hoe weet je dat deze van goede kwaliteit is? Repromat is de specialist als het gaat om het gebied van printen. Mocht u deze apparaten eerst met eigen ogen aan het werk willen zien is dat natuurlijk mogelijk. In de Meern is een showroom gevestigd waar u op afspraak langs kunt komen om ze eens te bekijken.

Soorten grootformaat printer

Een grootformaat printer is in verschillende soorten en maten verkrijgbaar, het is dus belangrijk om te weten naar wat voor soort printer jij of je bedrijf zoekt. Repromat helpt u uiteraard graag bij het uitzoeken van de juiste printer. Het bedrijf bestaat al meer dan 40 jaar en heeft dus meer dan genoeg ervaring.  Alle printers zijn van het merk HP. Deze zijn voor de papierformaten A0 en A1, dus niet voor kleiner afdrukwerk maar dat is ook wel aan de naam grootmaat printer af te lezen! Omdat deze printers zulke grote aantallen specificaties hebben is het aan te raden om ze even allemaal goed te bekijken. In de meeste gevallen zullen de prijzen bekend worden als u deze aanvraagt, maar bij een aantal staat deze ook al aangegeven.

Uitbreidingen/toevoegingen grootformaat printer

Buiten de grootformaat printer zelf, zijn er nog een heleboel andere producten die u of uw bedrijf misschien goed van pas kunnen komen. Op de website zijn nog een aantal andere productcategorieën te vinden, namelijk: Multifunctionals, vouwsystemen, snijplotters, scanners, verbruiksartikelen, aanbiedingen en gebruikte systemen. De laatste 2 categorieën kunnen vanzelfsprekend verschillende soorten producten bevatten. Ook bij het grootste deel van deze producten zijn de prijzen alleen beschikbaar als u deze aanvraagt.

Service

De kwaliteit van deze grootformaat printers is erg hoog en zullen ook lang meegaan, maar een storing of iets dergelijks kan natuurlijk altijd een keertje voorkomen. Op doordeweekse dagen zijn ze op elk moment beschikbaar, en bieden ze een landelijke dekking zodat waar u ook bent u snel op hulp kan rekenen. U dient op de website dan een storingsformulier in te vullen.