Intel host
Image default
Computers / Internet / Searching

Office 365 back-up

Wist je dat een office 365 back-up meestal niet heel goed geregeld is? Sterker nog, een heleboel dingen gaan iedere drie maanden verloren, zoals gewist e-mails, per ongeluk verwijderde bestanden en nog veel meer. De normale back-up houdt deze bestanden vaak slechts een maand lang vast. De tijd die het kost om erachter te komen dat een aantal bestanden per ongeluk verwijderd zijn is gemiddeld twee maanden. Zo zie je, het is onwijs belangrijk om het heft zelf in handen te nemen van de back-up van jouw office 365 bestanden. Je kan zomaar iets belangrijks kwijtraken. Überhaupt goede back-ups hebben van bestanden is belangrijk, want voor je het weet is je apparaat in het water gevallen, is er water over je apparaat gevallen of is je apparaat gevallen. Alles zit dan in het water, en dat is uiteraard niet handig.

Je office 365 back-up, belangrijker dan ooit

Nu meer dan ooit is je office 365 back-up belangrijk. Je weet nooit wanneer je iet per ongeluk verwijdert, dus het is belangrijk om nu al ervoor te zorgen dat alles goed bewaard blijft voor het geval dat. Een andere goede reden om nu meteen je bestanden een back-up te geven is omdat ze zo beschermd blijven tegen hacken. Jazeker, een apparaat dat gehackt wordt is niet zo ondenkbaar, nog steeds zijn hackers bezig met toegang krijgen tot je gevoelige bestanden, en je weet wat er gebeurt wanneer ze die toegang hebben. Misschien denk je nu, maar continu denken aan het regelen van een back-up dat is toch iets wat ik nooit zo voor elkaar krijg? Dat vergeet ik veel te snel, en dan kan het te laat zijn.

BackupMyOffice365.nl

Gelukkig zijn wij er, backupmyoffice365.nl. Wij helpen met een back-up onderhouden van al uw SharePoint documenten, bestanden en informatie. Zo zijn ze 24/7 beschermd tegen hackers en ongewenste verwijdering, en hoef je je geen zorgen meer te maken. Het voordeel is dat jouw verwijderde bestanden gemakkelijk terug te halen zijn, al jouw mails blijven ten alle tijden beschikbaar voor inzage, én interne bedreigingen worden voorkomen. Wees slim, en regel je back-up vandaag nog.

Related Posts

zakelijk Voip bellen

Dit zijn super leuke weetjes van Koffiebekerbestellen.nl over koffie

Zelf een zwembad bouwen