Intel host
Image default
Computers / Internet / Searching

Meerdere diensten onder één dak

Eén van de voornaamste redenen waarom een klein bedrijf ervoor kiest om zijn of haar telefoontjes niet uit te besteden is het feit dat het zich niet terugbetaald. Als klein bedrijf heb je bijvoorbeeld niet zoveel binnenkomende telefoontjes dat het zich loont om de volle mep te betalen voor een inbound callcenter. Een andere reden kan zijn dat je misschien wel iemand zou willen die de telefoontjes opneemt, maar dat je dan alsnog iemand in dienst moet nemen die de e-mailtjes, de planning en de verslagen bijhoudt en je dus met dubbel werk blijft zitten.

Voor deze bedrijven is er goed nieuws: bij antwoordservice-telefoonservice.nl bieden ze tegenwoordig een heleboel extra’s aan naast de standaard werkzaamheden van een inbound callcenter. De kracht ligt hem namelijk in de meerdere diensten die hier onder één dak worden aangeboden. Zo wordt er na ieder gesprek een verslag geschreven waardoor je gemakkelijk op de hoogte wordt gehouden van de inhoud van de gesprekken. Ook kunnen er extra werkzaamheden worden uitgevoerd. Denk hierbij aan het bijhouden van de agenda en het inplannen van afspraken die gemaakt zijn via de telefoon, het beantwoorden en versturen van een email of zelfs het overnemen van de gehele administratie. Zo weet je zeker dat je waar voor je geld krijgt als je niet constant gebeld wordt en levert het uitbesteden van de telefoontjes ook niet tot dubbel werk: de andere administratieve werkzaamheden worden immers ook overgenomen!

Tot slot is het ook erg gemakkelijk om de diensten naar jouw wensen aan te passen. Denk bijvoorbeeld aan het bijstellen van de pakket als je plotseling meer of minder telefoontjes binnenkrijgt, of het laten doorschakelen van bepaalde telefoontjes zodat je belangrijke partners zelf te woord kan staan. Bovendien hoeft dit alles niet eens zoveel te kosten en zit je niet vast aan een meerjarencontract!

http://www.antwoordservice-telefoonservice.nl/

Related Posts

PC-hulp van een expert aan huis

Social media inzetten voor je bedrijf

zakelijk Voip bellen