LED inbouwspots plaatsen

Intel-host

Led inbouwspots zijn gunstig voor de verbetering van het uiterlijk van uw omgeving. U kunt led inbouwspots in de woonkamer plaatsen en, een sfeervolle omgeving creëren.

Je kunt led inbouwspots plaatsen in de keuken en de badkamer om een ​​vlotte balans van licht te verkrijgen. Ook in gangen evenals de trappen. Het zijn de allemaal perfecte gebieden die met spots kunnen worden gemarkeerd.

U kunt ze ook installeren in kasten, plus vitrines, slaapkamer, en in uw werkkamer.

Moderne led inbouwspots zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, ontwerpen.  

Led inbouwspots worden in het algemeen gebruikt als bijkomende gerichte verlichting en om accentverlichting te bieden. Ze worden overal gebruikt zowel commercieel als in de woning.

Waarom moet u denken aan de LED-licht voor uw spotjes? Aangezien de meeste belichting bestemd is voor een klein gebied, en over het algemeen geïnstalleerd moeten worden in moeilijker bereikbare plaatsen. Het zou dus prettig zijn als  die spots duurzaam waren zodat je ze nauwelijks hoefde te vervangen. led inbouwspots voldoen aan die eis van duurzaamheid.

LED (of Light Emitting Diode) licht kan 50 keer langer mee dan traditionele gloeilampen. Elke lamp bestaat uit een groepje licht producerende eenheden of diodes die bovendien kristal helder licht produceren.  Led inbouwspots vereisen een lager wattage en bieden meer licht.

De LED-spots zijn niet afhankelijk van verwarmde filamenten en gas combinaties om hun elektroluminescentie te maken, en ze bevatten geen kwik , zoals compacte fluorescentielampen (of C F L).

Het betekent dat ze overall veilig gebruikt kunnen worden waar kwetsbare producten staan zoals in de winkel etalage.

 Ook wanneer het gaat om accentverlichting, zodat er geen verkleuring alsmede schade door warmte ontstaat. LED spots zijn een veel milieuvriendelijkere selectie van licht. Daarnaast produceren ze ongeveer een derde minder CO2 in vergelijking met gloeiende equivalenten.

Led inbouwspots voldoen aan alle eisen wat betreft milieuvriendelijkheid, duurzaamheid, en kwaliteits verlichting.

 

http://www.leds-depot.be/led-armaturen/led-inbouwspots.html