Intel host
Image default
Computers / Internet / Searching

Een webcam cover voor je laptop

Hackers kunnen toegang krijgen tot de webcam van je laptop en zo met je meekijken. Dit meekijken kunt je voorkomen met een webcam cover. Bijvoorbeeld met de voordelige, stijlvolle en kwalitatief hoogwaardige webcam covers van Webcamcovers.nl. Deze webcam covers schuif je eenvoudig opzij als je de webcam wil gebruiken. Wanneer je klaar bent schuif je webcam cover weer dicht.

Belangrijk voor je laptop

Hackers kunnen toegang tot je webcam krijgen via een gedownload bestand of een USB-stick dat malware bevat. Ook het downloaden van onbekende software is een risico voor malware op je laptop. Zelfs met de beste antivirus scanner of als je een Apple-product hebt (die toch bekend staan om de goede bescherming), kun je gehackt worden. Wanneer je laptop of mobiele telefoon gehackt is kunnen kwaadwillende mensen met je webcam meekijken. Zo kunnen ze bijvoorbeeld kijken naar wat je thuis aan spullen hebt staan en weten ze wanneer je niet thuis bent. Met een webcam cover bescherm je dus jezelf en je eigen privacy. Voor de prijs hoef je het niet te laten want bij Webcamcovers heb je al vanaf €5,95 een voordelige en stijlvolle webcam cover. Je kunt deze webcam covers per stuk bestellen maar je kunt er ook meerdere tegelijk bestellen. Handig wanneer je meerdere apparaten bezit.

Webcamcovers.nl

Bij Webcam covers bieden ze de dunste en kleinste webcam covers van Nederland aan. De afmetingen van een aluminium webcam cover zijn namelijk 18 millimeter lang, 9 millimeter breed en 0.7 millimeter dik. Hierdoor zijn deze webcam covers zeer geschikt voor een laptop want je kunt de webcam cover gewoon laten zitten als je laptop dichtklapt wat wel zo makkelijk is. Bovendien heb je de keuze uit de kleuren zwart, zilver en oudroze waardoor je de webcam cover kunt afstemmen op de kleur van je laptop. Deze aluminium webcam covers zijn al verkrijgbaar vanaf €7,95.

De webcam covers zijn compatibel met elke laptop (Macbook en Windows). Macbook??? Ja want met een Macbook ben je, ondanks dat je een Apple-product bezit, niet veilig voor hackers. Dus is het ook voor Macbook gebruikers verstandig om een webcam cover te gebruiken.