Intel host
Image default
Computers / Internet / Searching

Een serverkast kopen?

Het hebben van een serverkast is tegenwoordig steeds belangrijker voor jouw bedrijf. Dankzij een serverkast kun je namelijk je servers beschermen en beveiligen, zodat er een hoop problemen voorkomen kunnen worden. Wil je ook graag een serverkast kopen? In deze blog vertellen we je precies waar je terechtkunt, zodat je een juiste aankoop verricht.

Waar kun je een serverkast kopen?

Tegenwoordig zijn er heel veel partijen waar je een serverkast kunt kopen. Let erop dat je niet zomaar bij de eerste beste partij een bestelling plaatst. Je wilt natuurlijk wel gaan voor kwaliteit en dat de serverkast jouw servers zo goed mogelijk beschermd. Wij raden je aan om eens een kijkje te nemen bij UTP-kabel. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden van een serverkast van topkwaliteit.

Specificaties

De kasten die je hier kunt kopen, zijn verkrijgbaar in meer dan 60 verschillende uitvoeringen. Het is daarom belangrijk dat je goed let op de specificaties van de kasten, voordat je een aankoop verricht. Zo is het belangrijk dat je goed let op de hoogte-, breedte- en dieptematen. Deze verschillen per kast. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de serverkasten verkrijgbaar zijn met een glazen deur en een geperforeerde deur. De glazen deur zorgt ervoor dat stof niet in de kast kan komen en dat geluidsoverlast wordt tegengegaan. Geperforeerde deuren zorgen ervoor dat extreme warmte eenvoudig de kast kan verlaten. Hierdoor wordt oververhitting tegengegaan.

Meer weten over een serverkast kopen?

Tijd om zelf eens een kijkje te nemen op de website van UTP-kabel. Op deze manier krijg je een goede indruk van alle mogelijkheden en het ruime aanbod. Heb je nog vragen of wil je graag advies op maat? Dan raden we je aan om contact op te nemen met de specialisten van het bedrijf. Zij helpen je graag verder, zodat je een geschikte aankoop verricht bij het uitkiezen van een serverkast.

https://www.utp-kabel.nl/