Intel host
Image default
Computers / Internet / Searching

Een fijne gebruikerservaring is van de hoogste essentie

Het werven van klanten is een lastige zaak, veel moeite en moeilijk in te schatten hoe alles gaat lopen als je die ene stap zet! Klanten werven echter wel van de grootste waarde, dat laat een bedrijf als kool groeien of het haar leven lang lastig maken of het einde van de maand wel gehaald kan worden.

Naast het adverteren is het pakken van de klanten doormiddel van een goedwerkende fijne website  ook van het grootste belang, ikzelf blijf vaak niet langer dan 5 seconde op en website als ik zie dat deze onprofessioneel opmaak heeft, het onderscheiden van een amateurwebsite van een professionele website is ook niet een talent alleen weggelegd voor mij, dit heeft iedereen direct door. Maar wat maakt nou een goede website? Allereerst is het heel erg van belang dat er orde is op de website, goed overzicht en rust worden dan ook goed ervaren. Daarnaast moet het voor iedereen toegankelijk en makkelijk in gebruik zijn, als je wilt afreken, maar niet de webwinkel kan vinden is dan ook heel erg irritant! Ten derde is het ook essentieel om een goed design te hebben zoals eerder gezegd, de woorden moeten goed te lezen zijn, dit klinkt heel standaard, maar ik heb veel websites gezien die gele woorden gebruiken op een witte achtergrond. Hiernaast zijn nog een aantal aandachtspuntjes die ook van waarde zijn: originele teksten en fotos en de snelheid. Dus het maken van een website is een lastige zaak, een website kun je dan ook beter laten maken.

Een ander populaire manier om met de klanten een brug te slaan is het in gebruik nemen van een app, dit geeft een fijne gebruikers ervaring voor mobile telefoon gebruikers, omdat lang niet alle websites responsive websites zijn, dit betekent dat afhankelijk van jouw schermgrote de website kan verschillen. Dus het maken van een app kan dit omzeilen en juist voor de appgebruikers een comfortabele omgeving geven, maar laten we eerlijk zijn hoeveel van ons kunnen nou een goede app maken? Ik denk niet zo super veel, dus de app kun je ook beter laten maken door een professional.

https://www.edit4u.nl/