Intel host
Image default
Computers / Internet / Searching

Een borstvergroting met eigen vet of met implantaten

De borstvergroting is één van de meest voorkomende cosmetische ingrepen in Nederland, jaarlijks worden er ongeveer 9.000 borstvergrotingen uitgevoerd. Er wordt vaak gekozen voor een borstvergroting door gebruik te maken van implantaten, maar een borstvergroting kan ook worden uitgevoerd door lichaamseigen vet in de borsten te spuiten. Borsten bepalen voor een groot deel het uiterlijk en vrouwen voelen zich hier snel onzeker over. Bijna alle vrouwen die ontevreden zijn kunnen een borstvergroting laten uitvoeren, maar je moet hier natuurlijk wel boven de 18 voor zijn.

Een borstvergroting met implantaten wordt altijd verricht onder volledige narcose. Om de implantaten aan te brengen zal er een snee worden gemaakt aan de onderkant van de borst of in de oksel, dit ligt eraan waar de implantaten, wat voor implantaat het is en wat de voorkeur van jou en de plastisch chirurg is. implantaten hebben verschillende vormen, zo zijn er ronde en anatomische siliconen implantaten. De anatomische implantaten zijn minder gevuld aan de bovenkant dan aan e onderkant en dat geeft een natuurlijkere overgang aan de bovenkant van  de borst. Ook is er verschil in profiel bij implantaten, een laag profiel wordt voornamelijk gebruikt voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat en een hoog profiel voor een stevigere en vollere borst. Ten slotte is er nog verschil in de oppervlakte van de implantaten, dit kan ruw of glad zijn.

De andere methode is door middel van lichaamseigen vet je borsten te laten vergroten. Hierbij wordt door middel van liposuctie ongewenst vet afgenomen bij bijvoorbeeld je buik. De arts kan dit vet vervolgens in de borst spuiten. Het vet wordt in de borst gespoten met een naald die slechts gaatjes van een paar millimeter achterlaat. Dit wordt lipofilling genoemd. Deze ingreep zal ongeveer tussen de driekwartier en twee uur duren. Door middel van lipofilling nemen de borsten op een subtiele manier in omvang toe.

http://faceland.nl/