Intel host
Image default
Computers / Internet / Searching

E-commerce populair, wat kan ik zelf gaan doen?

Uit onderzoek van het CBS bleek dat in de eerste helft van 2020 71 procent van de Nederlanders van 12 jaar of ouder iets online kocht. Dit zijn ongeveer 10,7 miljoen mensen. Dit is 11 procent meer dan in 2019. In het onderzoek gaat het om mensen die aangaven in de drie maanden voorafgaand aan het onderzoek iets gekocht te hebben via het internet. De meest bestelde goederen of diensten zijn kleding, maaltijden en films en series via streamingsdienst of downloads. Je koopt dit meestal via een webshop. In deze tekst leer je meer over de stappen die horen bij een website of webshop.

 

Het maken van een website

Wil je een professionele website laten maken? Er zijn een aantal belangrijke punten.

Voordat je start aan het maken van een website, is het belangrijk dat je bepaalt wat je wilt gaan doen met de website. De keuze hoe je je website maakt is daarvan afhankelijk. Er zijn keuzes. Wil je bijvoorbeeld een website voor je adviesbureau maken, een blog maken of een onepage website? Het is allemaal mogelijk, zolang er een goede start is. Voor iedereen is de invulling van een website anders. Het doel van ons allen is dat we de bezoekers willen overtuigen om langer op de website blijven of actie te ondernemen. Bijvoorbeeld het kopen van je product of het achterlaten van een reactie. De homepage speelt hier een rol in die belangrijk is. Een website laten bouwen is een investering die het waard zal zijn.

 

Inschrijven Kamer van Koophandel

Wanneer je gaat ondernemen, hoor je je in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Het registreren van je bedrijf doe je een week voor of na de start van de bedrijfsactiviteiten. Je kunt ook eerder langsgaan bij de Kamer van Koophandel voor de inschrijving van je bedrijf. Dit kan je doen tot maximaal drie maanden voor jouw startdatum. Hiervoor maak je een afspraak op een van de kantoren. De echte inschrijving verzorgt de Kamer van Koophandel dan in de week voorafgaand aan de startdatum die door jouw opgegeven is. Op dat moment hoef je niet opnieuw bij de KVK langs te gaan. Na het registreren ontvang je van de Kamer van Koophandel een schriftelijke bevestiging van de inschrijving en een factuur voor de inschrijfvergoeding per post.

http://edit4u.nl