Intel host
Image default
Computers / Internet / Searching

Animatie video’s gebruiken op social media

Animatie video’s gebruiken op social media

Facebook, Instagram, Google+, LinkedIn, snapchat… Social Media zijn enorm belangrijk geworden in het leven van de meeste mensen. En marketeers springen daarop in. Ze bouwen uitgebreide social media strategieën die diverse kanalen omvatten en delen allerlei waardevolle content. Toch blijft de interactie soms wat achter. Mensen reageren niet vanzelfsprekend op de content die je deelt. Animatie video’s brengen hier verandering in. Een animatiebedrijf kan je daarbij helpen.

Meer koopbereidheid

Een animatie video zorgt op een natuurlijke manier de aandacht. Dit kun je ook gebruiken voor je social media. Facebook heeft de effectiviteit van (animatie)video’s onderzocht en stelde vast dat de impact van video op de aankoopintentie een stijging van (tot) 74% bedraagt! .

Makkelijk deelbaar

Een animatie video kun je makkelijk delen, ook op kanalen waar je beperkt bent in je ruimte. Zo kun je op Twitter maximaal 140 karakters gebruiken. Een animatie video helpt je dan om een complexe boodschap over te brengen. Ook op andere Social Media zijn bezoekers eerder geneigd een video te bekijken dan een lange tekst door te lezen.

Makkelijk reageren

Tenslotte is het belangrijk dat op social media makkelijk gereageerd kan worden. Door de laagdrempeligheid van social media kan iedereen makkelijk reageren op je animatie video. Dit levert je waardevolle contactmomenten op. Bovendien kun je van de vragen veel leren over de behoeftes van je doelgroep.

Ook viral gaan op social media?

Wil jij ook vlammen op social media? Laat de vakkundige animatoren van Donker Media dan een animatie video op maat voor je maken. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking op kijk op https://donkermedia.nl/

https://donkermedia.nl/animatiebedrijf/

Related Posts

voor- en nadelen bij auto verkopen

Technologie en de bijbehorende veranderingen

Website laten bouwen s-Gravenhage