Intel host
Image default
Computers / Internet / Searching

ADTS – Diensten van ADTS

ADTS

ADTS is de ideale ICT partner. De specialisten van het bedrijf kunnen u een goed advies geven over ICT en biedt verschillende ICT diensten aan. Met behulp van de ICT security dienst is uw netwerk beschermt tegen hackers. Lees ook verder over moderne alarmsystemen.

Advies over ICT

Advies over ICT is erg belangrijk in deze tijd. Als u de kennis zelf niet in huis heeft is het noodzakelijk dat u van een ICT bedrijf goed advies krijgt. ADTS kan ervoor zorgen dat uw bedrijfsprocessen zo efficiënt en snel mogelijk verlopen. Door jarenlange ervaring in de ICT dienstverlening kan ADTS u een goed advies geven over het opzetten van een cloud infrastructuur, het integreren van cloud werkplekken en advies over het verlagen van uw ICT kosten.

ICT diensten

Veel bedrijven kunnen u wel adviseren over ICT, maar u niet helemaal ontzorgen. ADTS kan dit wel. Het bedrijf biedt verschillende ICT diensten aan die uw bedrijf verder helpen.  Met behulp van unified communications maakt ADTS het mogelijk om op een goedkope manier te communiceren met uw collega’s of partners van het bedrijf, zelfs als deze partners in een ander land werkzaam zijn.

ICT security

Een waterdichte ICT security is van cruciaal belang voor ieder bedrijf. Cybercriminaliteit vindt namelijk steeds vaker plaats en u wilt natuurlijk niet dat ongewenste partijen uw documenten in handen krijgen. Door de ICT security dienst van ADTS bent u gewapend tegen cybercriminaliteit. ADTS maakt gebruik van een next-generation firewall. Dit zijn dynamische systemen, waar u handmatig per apparaat kunt bepalen wat wel mag worden toegelaten of wat niet.

ADTS is het bedrijf dat u nodig heeft als u opzoek bent naar een ICT partner. Het bedrijf geeft advies over ICT en biedt verschillende ICT diensten aan. Met de ICT security dienst bent u gewapend tegen cybercriminaliteit. Neem contact op met ADTS om te kijken wat het bedrijf voor u kunt betekenen.

https://www.adts.nl/